Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Rezultat șoc pentru Liverpool în Liga Campionilor

© REUTERS / PETER POWELLChampions League - Group D - Liverpool vs Atalanta
Champions League - Group D - Liverpool vs Atalanta - Sputnik Moldova
Abonare
Atalanta a produs surpriza serii în Liga Campionilor. Echipa italiană s-a impus în deplasare în fața lui Liverpool, scor 2-0.

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Atalanta a deschis scorul în minutul 60, prin Ilicic. Imediat, antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp a efectuat patru schimbări, dar fără folos. În minutul 64, italienii și-au dublat avantajul. Papu Gomez a aruncat o minge în careu, Hateboer a recentrat, iar Gosens, liber, l-a executat pe Alisson. Nu a fost ziua ”cormoranilor”, care nu au avut niciun șut pe poartă!

În celălalt meci al grupei D, Ajax a învins-o pe Midtjylland, 3-1. În urma acestei victorii, Ajax a adunat șapte puncte și se află la egalitate cu Atalanta, dar cu un golaveraj mai bun. Liverpool este lider, cu nouă puncte.

Real Madrid s-a impus pe terenul celor de la Inter cu 2-0, după ce în tur a câștigat cu 3-2, și este tot mai aproape de calificarea în optimile Ligii Campionilor. ”Galacticii” au deschis scorul în minutul 7, după un penalty transformat de Eden Hazard. Inter a primit o nouă lovitură în minutul 33, după ce Vidal a cerut penalty și a văzut două cartonașe galbene în zece secunde din partea arbitrului, al doilea pentru proteste. Scorul final a fost stabilit de Rodrygo, în partea secundă. Real Madrid a urcat pe locul doi în Grupa B, cu șapte puncte, la un singur punct de Borussia Monchengladbach și la trei puncte peste Șahtior. Inter rămâne ultima în Grupa B, cu doar două puncte la activ.

Atletico s-a împiedicat din nou de Lokomotiv Moscova - după 1-1 în tur, madrilenii au fost ținuți în șah pe teren propriu, scor 0-0, într-un meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Toate meciurile de miercuri din Liga Campionilor au început cu un minut de reculegere în memoria legendarului argentinian Diego Armando Maradona, decedat la vârsta de 60 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0