Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: Ce au discutat

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон и посол России в республике Олег Васнецов
Президент Молдовы Игорь Додон и посол России в республике Олег Васнецов - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele în exercițiu, Igor Dodon, s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. Oficialii au discutat relațiile dintre țările noastre, dar și despre două evenimente internaționale la care va participa și Republica Moldova.

CHIȘINĂU 26 nov - Sputnik. Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. 

Встреча спикера парламента Молдова Зинаиды Гречаной и посла России в республике Олега Васнецова - Sputnik Moldova
Politică
Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: iată ce au discutat

Dodon a scris că în cadrul întâlnirii au fost abordate mai multe subiecte de discuții. Cei doi au trecut în revistă mai multe aspecte ale relațiilor de colaborare dintre statele noastre. Totodată, președintele în exercițiu a menționat că, în pofida pandemiei, relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă s-au intensificat. 

Dodon a precizat că, în următoarele săptămâni, țara noastră va participa la două evenimente internaționale importante. Iar acest lucru a fost, la fel, discutat cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. Președintele în exercițiu a menționat că este vorba despre summit-ul Uniunii Economice Eurasiatice, unde țara noastră are statut de observator din 2018, și cel al Comunității Statelor Independente. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0