Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

CFR - AS Roma: Europa League revine la Cluj!

© Photo : Facebook / Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCACFR se pregătește de un nou duel cu AS Roma
CFR se pregătește de un nou duel cu AS Roma - Sputnik Moldova
Abonare
La trei săptămâni după ce a fost spulberată pe Olimpico, CFR Cluj întâlnește astăzi din nou AS Roma, una dintre cele mai bune echipe din Italia la ora actuală. Partida de la Cluj va începe la ora 22:00.

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. Formația lui Dan Petrescu va avea o misiune foarte dificilă, având în vedere numeroasele probleme de lot cu care se confruntă. CFR nu se va putea baza pe mai mulți jucători importanți, din cauza accidentărilor sau a infectărilor cu Covid-19, așa cum este cazul lui Cestor, Vinicius, Omrani, Hoban sau Deac.

”Când joci cu Roma, e normal ca ea să plece favorită. La ei revine și Dzeko, ar fi fantastic orice am scoate din meciul acesta. O șansă avem și trebuie să jucăm până la capăt”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

AS Roma traversează o formă excelentă în campionat, fiind neînvinsă în ultimele 7 etape. Italienii sunt primii și în grupa A din Europa League, cu 7 puncte la activ, cu 3 mai mult ca Young Boys și CFR.

”Obiectivul nostru este victoria, chiar dacă va fi un meci dificil. Dzeko s-a antrenat singur, cu multă intensitate, timp de două zile. Cred că va juca câteva minute, iar apoi vom vedea ce va fi cu Napoli”, a spus tehnicianul Romei, Paulo Fonseca.

Echipe probabile

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean - Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora - Djokovic, Itu, Păun - Chipciu, Debeljuh, Rondon

Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, L. Aurelio, Pereira, Joca, Carnat, Omrani

Antrenor: Dan Petrescu

AS Roma (4-2-3-1): Pau Lopez - Bruno Peres, Cristante, Juan Jesus, Calafiori - Villar, Diawara - Pedro, Lo. Pellegrini, C. Perez - Borja Mayoral

Rezerve: Mirante, Karsdorp, Smalling, Tripi, Veretout, Spinazzola, Mhitarian, Dzeko, Providence, Pogdoreanu, Milanese

Antrenor: Paulo Fonseca

Partida CFR - Roma va fi transmisă de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport Plus. Meciul de la Cluj va fi arbitrat de o brigadă din Austria, în frunte cu Harald Lechner.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0