Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragic: Cum au rămas 6 copii orfani de ambii părinți în două luni

© Sputnik / Mihai CarausTrecere interzisă
Trecere interzisă - Sputnik Moldova
Abonare
O tragedie mare s-a abătut asupra unei familii din satul Răscăieți, raionul Ștefan Vodă. Șase copii au rămas orfani după ce și-au pierdut ambii părinți la distanță de aproape două luni.

CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. O femeie de 35 de ani din raionul Ștefan Vodă a decedat, cel mai probabil, din cauza unei pneumonii, lăsând șase copii orfani.

Amintim că la începutul lunii octombrie, tatăl celor șase copii, un bărbat de 45 de ani a fost omorât de un tânăr de 26 de ani. S-a întâmplat în timpul unui conflict izbucnit la beție. Astăzi minorii și-au pierdut și mama. 

Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova
Un bărbat și-a ucis prietenul de pahar - ce a făcut cu cadavrul
Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Silvia Vetcu a precizat pentru Sputnik Moldova că fiica mai mare a femeii și-a găsit mama moartă. Copila a anunțat asistenta medicală din localitate. Rudele familiei le-au povestit polițiștilor că victima de 35 de ani se simțea rău în ultima perioadă, având simptome caracteristice răcelii, dar evita să se adreseze la medic. În urma examinării de către medicul legist pe corpul femeii nu au fost depistate urme de moarte violentă. Se presupune că decesul acesteia ar fi survenit din cauza unei pneumonii. Oamenii legii au inițiat proces un penal în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

În prezent, Poliția din Ștefan Vodă împreună cu administrația publică locală întreprind măsurile necesare pentru plasarea copiilor cu vârstele cuprinse între 2 și 15 ani într-un centru de plasament. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0