Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragediile pe calea ferată se țin lanț: O femeie a murit

© Sputnik / Caraus MihaiCalea ferata Chisinau
Calea ferata Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie de 58 de ani a murit în această dimineață după ce a fost lovită de tren. S-a întâmplat pe strada Muncești din Capitală.

CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. Ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a precizat pentru Sputnik Moldova că accidentul a avut loc în jurul orei 07:00, la o trecere de cale ferată de pe strada Muncești.

O mașină a fost lovită de un tren - Sputnik Moldova
Societate
Foto: O mașină a fost lovită de un tren la Anenii Noi - Detalii
O femeie de 58 de ani a încercat să treacă calea ferată, însă nu s-a asigurat și a fost lovită de o locomotivă condusă de un bărbat de 60 de ani. La fața locului a fost chemat un echipaj medical. Medicii au întreprins tote măsurile, dar traumatismele suportate de femeia au fost mult prea grave și nu a mai putut fi salvată. Forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

De precizat că noaptea trecută, șoferul unui Opel, un bărbat de 62 de ani, a încercat să treacă calea ferată fără să se asigure în localitatea Merenii Noi din raionul Anenii Noi. În consecință, automobilul a fost lovit de o locomotivă care se deplasa spre Chișinău. În urma impactului, pasagera din mașină, o femeie de 48 de ani, care este soția șoferului, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. 

îFii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0