Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Actorul Vlad Ciobanu va fi petrecut miercuri pe ultimul drum: Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariLumânări
Lumânări - Sputnik Moldova
Abonare
Actorul Vlad Ciobanu va fi petrecut miercuri pe ultimul drum. Anunțul a fost făcut de fratele acestuia, scriitorul Vitalie Ciobanu.

CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. Fratele lui Vlad Ciobanu, scriitorul Vitalie Ciobanu a făcut pe Facebook următorul anunț pentru cei care vor să-l petreacă pe actor pe ultimul drum. 

”Mâine, miercuri, 25 noiembrie, între ora 11.00 și 12.00, sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Vlad va fi depus în holul teatrului „Luceafărul” din Chișinău (str. Veronica Micle 7). Serviciul religios și înhumarea vor avea loc la Cimitirul Central, de pe strada Armenescă, la ora 12:30. Din cauza restricțiilor impuse pe timp de pandemie, nu vom organiza un parastas - masă de pomenire”, a scris Vitalie Ciobanu. 
© Photo : Facebook / Ciobanu VladVlad Ciobanu
Actorul Vlad Ciobanu va fi petrecut miercuri pe ultimul drum: Detalii - Sputnik Moldova
Vlad Ciobanu

Cunoscutul actor, Vlad Ciobanu, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Actorul suferea de leucemie acută și era internat la Institutul Regional de Oncologie Iași încă de la începutul verii. 

Церковная свеча - Sputnik Moldova
Societate
Fosta deputată PSRM, Elena Hrenova a murit
De săptămâna trecută, actorul a fost confirmat pozitiv și la noul tip de coronavirus. Vlad Ciobanu a devenit foarte cunoscut mai ales după interpretarea rolului lui Eminescu adolescentul în filmul "Luceafărul" - singura peliculă de lung metraj dedicată Marelui Poet, în regia lui Emil Loteanu.

Actorul Vlad Ciobanu a fost director general al Centrului Național de Educație prin Artă. Rolurile în care a mai excelat în scenă au fost Hamlet, Macbeth, Don Juan și altele.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0