Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teribil: O bătrână a ars de vie în propria casă

© Photo : Ministerul Afacerilor InterneO bătrână a ars de vie în propria casă
O bătrână a ars de vie în propria casă - Sputnik Moldova
Abonare
O bătrână de 80 de ani din satul Cosăuți, raionul Soroca, a ars de vie în propria casă. S-a întâmplat în această dimineață după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări.

CHIȘINĂU, 23 nov - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendiul a izbucnit la ora 07:45, într-o locuință din satul Cosăuți. La fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri.

Svetlana Bivol - Sputnik Moldova
Colectivul Filarmonicii susține primul concert după incendiu
Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit inițial că ard bunurile materiale din două odăi, însă în timpul intervenției au depistat cadavrul carbonizat al proprietarei locuinței - al unei bătrâne de 80 de ani.

Deocamdată, nu se cunoaște cauza care a provocat incendiul. Specialiștii atenționează cetățenii să respecte regulile antiincendiare în special în perioada rece a anului, când utilizează sursele de încălzire.

De asemenea, oamenii sunt îndemnați să nu lase focul pe seama persoanelor în etate sau a copiilor. Potrivit IGSU, de la începutul anului în Republica Moldova s-au produs 1 580 incendii, în care și-au pierdut viața 84 de persoane. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0