Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Video: Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău

Abonare
Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chișinău, cu sediul în sectorul Buiucani. Geniștii nu au depistat niciun obiect explozibil în incinta clădirii.

CHIȘINĂU 23 nov - Sputnik. În această după amiază, oamenii legii au fost alertați că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, s-ar afla o bombă. Imediat, angajații, dar și cetățenii care se aflau în clădire au fost evacuați. La scurt timp, specialiștii au anunțat că niciun obiect explozibil nu se află în judecătorie.

În prezent, ofițerii încearcă să identifice cine a sunat la Serviciul 112 și a anunțat despre alerta cu bombă.

 Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani - Sputnik Moldova
FOTO: Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău
Totodată, oamenii legii au pornit un proces penal pentru "Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism". Dacă persoana va fi găsită, aceasta riscă amendă de până la 42 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau chiar până la doi ani de închisoare.

„La fața locului au fost antrenați specialiștii din domeniu. Este vorba despre batalionul de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU. Totodată, a fost solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh,” se arată într-un comunicat al Direcției de Poliție Chișinău. 

Poliția a fost alertată la ora 14:49 de către un bărbat vorbitor de limba rusă. Acesta a comunicat că în incinta Judecătorii Chișinău sediul Buiucani s-ar afla un obiect explozibil.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0