Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În ziua alegerilor, transnistrenii vor avea ”coridor verde” temporar în regiune

© Sputnik / Ляхова ИринаВыборы в Приднестровье
Выборы в Приднестровье  - Sputnik Moldova
Abonare
Duminică, 29 noiembrie, în regiunea transnistreană se va desfășura ziua unică de votare – locuitorii vor alege reprezentanții în adunărilor legislative de toate nivelurile, dar și conducătorii administrațiilor locale.

TIRASPOL, 23 nov – Sputnik. Pe 29 noiembrie, în ziua unică de votare, locuitorii din regiunea transnistreană vor putea ajunge pe malul stâng al Nistrului fără restricții de carantină – fără autoizolarea obligatorie și fără certificatul privind efectuarea testului la COVID-19.

 ”Transnistrenii care, dintr-un motiv sau altul, nu sunt acasă acum vor putea intra fără restricții pe teritoriul regiunii pe 29 noiembrie pentru a vota, în intervalul de la 07:00 până la 21:00”, menționează departamentul de Interne din Transnistria.

Выборы президента Молдовы голосование - Sputnik Moldova
Câți alegători din Transnistria au votat cu Maia Sandu și Igor Dodon
La traversarea graniței, angajații serviciului de frontieră le vor înmâna celor care vor veni să voteze un talon individual, pe lângă tradiționala introducere în baza de date. După votare, acest document îi va permite persoanei să iasă liber din Transnistria.

Departamentul mai amintește că votarea va avea loc cu respectarea tuturor măsurilor anti-COVID: purtarea obligatorie a mățtilor și mănușilșor de protecție, respectarea distanței sociale. Angajații organelor de drept vor urmări să fie îndeplinite toate cerințele de carantină.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0