Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie în Capitală: Un tânăr a decedat după ce a fost lovit de un taxi - Foto

© Sputnik / Martor ocularPieton tamponat pe str. Calea Ieșilor, Chișinău
Pieton tamponat pe str. Calea Ieșilor, Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Direcția de Poliție a Capitalei bate alarma și îi îndeamnă pe cetățeni să respecte cu strictețe Regulamentul de Circulație Rutieră.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Un bărbat de doar 36 de ani a murit aseară după ce a fost lovit de un taxi. Tânărul traversa strada neregulamentar, în afara trecerii de pietoni. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati a comunicat pentru Sputnik Moldova că Poliția a fost sesizată aseară după ora 20:20 pe strada Alecu Russo din sectorul Râșcani al Capitalei.

La fața locului s-au deplasat angajații Secției Documentare Accidente Rutiere, dar și ofițerul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

„În cadrul documentării la fața locului forțele de ordine au stabilit că automobilul de model Toyota ce aparține unei firme de taxi, condus de șofer în vârstă de 30 de ani, a tamponat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care traversa strada neregulamentar, în afara trecerii de pietoni. Medicii au întreprins toate măsurile pentru a-i acorda ajutorul medical necesar, dar în urma traumelor primite bărbatul a decedat la locul comiterii accidentului rutier”, a precizat Natalia Stati.

Pe acest caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, iar forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

În acest context Poliția Capitalei, recomandă:

  • Traversați  partea carosabilului doar la trecerile pentru pietoni cât și la culoarea verde a semaforului. Oferiți-le conducătorilor auto timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare.
  • Asigurați-vă din timp că veți fi văzut de conducătorii unităților de transport atunci când aveți intenția de a traversa strada.

De precizat, este al doilea pieton decedat în acest weekend în capitală. În ambele cazuri, persoanele traversau strada în mod neregulamentar.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0