Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

G20: Putin îndeamnă să se renunțe la protecționism și sancțiuni

© Sputnik / Алексей Никольский / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин принял участие в саммите "Группы двадцати"
Президент РФ В. Путин принял участие в саммите Группы двадцати - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele rus Vladimir Putin a cerut liderilor țărilor G-20 să abandoneze protecționismul și politica de sancțiuni unilaterale.

CHIȘINĂU, 21 nov - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a îndemnat pe liderii G20 să renunțe la promovarea unor politici protecționiste sau a impunerii unor sancțiuni unilaterale în raport cu alte state.

"Este necesar să ne străduim să avem o politică de îngrădire a protecționismului, să abandonăm practica sancțiunilor unilaterale și să reluăm lanțurile de aprovizionare”, a declarat Putin la summitul G20, care a avut loc online.

El a menționat că această problemă a fost ridicată și la summitul APEC.

Totodată, el a precizat că pe ordinea de zi este și adaptarea regulilor comerciale universale multilaterale la comerțul electronic.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0