Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

G20: Putin îndeamnă să se renunțe la protecționism și sancțiuni

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в саммите "Группы двадцати"
Президент РФ В. Путин принял участие в саммите Группы двадцати - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin a cerut liderilor țărilor G-20 să abandoneze protecționismul și politica de sancțiuni unilaterale.

CHIȘINĂU, 21 nov - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a îndemnat pe liderii G20 să renunțe la promovarea unor politici protecționiste sau a impunerii unor sancțiuni unilaterale în raport cu alte state.

"Este necesar să ne străduim să avem o politică de îngrădire a protecționismului, să abandonăm practica sancțiunilor unilaterale și să reluăm lanțurile de aprovizionare”, a declarat Putin la summitul G20, care a avut loc online.

El a menționat că această problemă a fost ridicată și la summitul APEC.

Totodată, el a precizat că pe ordinea de zi este și adaptarea regulilor comerciale universale multilaterale la comerțul electronic.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0