Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Djokovic îl elimină pe Zverev la Turneul Campionilor

© REUTERS / Action Images / PAUL CHILDSNovak Djokovic și Alexander Zverev
Novak Djokovic și Alexander Zverev - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul mondial, Novak Djokovic a obținut ultimul bilet pentru semifinalele de la Turneul Campionilor, care se desfășoară la Londra. Sârbul de 33 de ani l-a învins în două seturi pe Alexander Zverev, scor 6-3, 7-6.

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Djokovic venea după înfrângerea cu Daniil Medvedev, însă nu a avut viață ușoară în duelul cu Zverev, mai tânăr cu 10 ani. Au fost două seturi echilibrate. Nole a avut nevoie de un singur break pentru a-și adjudeca primul set, iar apoi s-a impus la limită în tie-break-ul setului secund.

În semifinală, Djokovic se va duela cu austriacul Dominic Thiem. Sârbul îl conduce cu 7-4 în raportul meciurilor directe, însă Thiem a câștigat patru dintre ultimele șase dueluri cu Nole. În cealaltă semifinală, Rafael Nadal îl va întâlni pe rusul Daniil Medvedev, pe care îl conduce cu 3-0 în meciurile directe. Ambele semifinale vor avea loc sâmbătă.

Djokovic, cel care și-a asigurat prezența pe primul loc la final de an pentru cea de-a șasea oară în carieră, are cinci trofee la Londra, însă n-a mai câștigat Turneul Campionilor din 2015. Dacă va câștiga pentru a șasea oară va fi un record.

Câştigătorul de anul trecut al Turneului Campionilor, grecul Stefanos Tsitsipas, nu a trecut de grupe.

Actuala ediţie a Turneului Campionilor, ultima care are loc la Londra, beneficiază de premii totale în valoare de 5,7 milioane dolari, câştigătorul trofeului urmând să plece acasă cu un cec în valoare de 1.564.000 dolari. Începând din 2021, competiţia de final de sezon din circuitul ATP se va desfăşura în oraşul italian Torino.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0