Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Denis Vieru a cucerit bronzul la Campionatul European!

© Sputnik / Vladimir AstapcoviciVieru Denis
Vieru Denis - Sputnik Moldova
Abonare
Judocanul Denis Vieru revine la forma de altădată! Sportivul de 24 de ani a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de la Praga!

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. Denis a obținut 4 victorii în categoria de greutate 66 kg. A dispus mai întâi de irlandezul Nathon Burns și spaniolul Alberto Gaitero, dar apoi i-a cedat sârbului Strahinja Buncic, care în final s-a clasat pe locul 5.

În recalificări, Vieru l-a învins pe germanul Sebastian Seidl, iar în meciul pentru medalia de bronz a dispus de georgianul Vazha Margvelashvili, de la care a cedat în finala mică a Jocurilor Europene de la Minsk anul trecut.

Meciul revanșă poate fi urmărit pe următorul video, începând cu 1:26:24.

Denis Vieru a fost ales cel mai bun sportiv anul trecut de către Asociația Presei Sportive din Moldova. A reușit să câștige Grand Slam-ul de la Baku, Grand Slam-ul de la Paris, Grand Prix-ul din Antalya și Universiada Mondială din Napoli. A cucerit și bronzul la Campionatul Mondial de la Tokyo, dar medalia i-a fost retrasă pentru neglijență la testul anti-doping.

Denis Vieru are șanse mari să revină la Tokyo, el fiind pe lista olimpică de calificare către Jocurile Olimpice de anul viitor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0