Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Gafă incredibilă a lui Courtois în Liga Națiunilor!

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaФутбол. Лига чемпионов. Тренировка ФК "Реал"
Футбол. Лига чемпионов. Тренировка ФК Реал - Sputnik Moldova
Abonare
Belgia s-a calificat în Final 4 al Ligii Națiunilor după victoria cu Danemarca, scor 4-2. Portarul gazdelor, Thibaut Courtois a șocat la golul doi al danezilor.

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. În minutul 86, la scorul de 3-1 pentru Belgia, portarul lui Real Madrid a comis o gafă incredibilă. Nacer Chadli a trimis mingea spre propria poartă, însă balonul a trecut pe sub piciorul lui Thibaut Courtois în momentul în care portarul de 28 de ani a încercat să îl oprească.

Danezii s-au apropiat astfel la un singur gol de belgieni, însă echipa lui Roberto Martinez era sigură de primul loc în grupă chiar și în cazul unei remize. Până la urmă, Kevin De Bruyne a făcut 4-2 la faza imediat următoare și Belgia a câștigat grupa cu 15 puncte, cu 5 mai mult ca Danemarca și Anglia. Celelalte goluri ale gazdelor au fost înscrise de Youri Tielemans (minutul 3) și Romelu Lukaku (57, 69), în timp ce Danemarca a mai punctat prin Jonas Wind (17).

Pe lângă Belgia, în Final 4 vor mai evolua Italia, Franța și Spania.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0