Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine va fi noul președinte al PAS, după Maia Sandu

© Photo : Miroslav RotariПрезентация предвыборной платформы кандидата от PAS на пост президента Майи Санду
Презентация предвыборной платформы кандидата от PAS на пост президента Майи Санду - Sputnik Moldova
Abonare
După ce Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale în cel de-al doilea tur, Partidul Acțiune și Solidaritate va trebui să aleagă un alt lider al formațiunii.

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. Noul lider al Partidului Acțiune și Solidaritate va fi ales la Congresul Republican al PAS, care ar putea avea loc în timpul apropiat. Precizarea a fost făcută în studioul Sputnik Moldova de deputatul PAS Vladimir Bolea.

Corneliu Ciurea - Sputnik Moldova
Politică
Ciurea: Cum a reușit Maia Sandu să câștige scrutinul

Potrivit lui, deocamdată acest subiect nu a fost abordat în interiorul echipei, dar în partid sunt oameni care ar putea face față demn în calitate de lider al PAS.

„PAS este deja un partid foarte mare și cu experiență. Avem 130 de primari, 1300 și ceva de consilieri locali, avem 15 deputați, avem președinte. Nu mai putem să batem pasul pe loc. Persoana care va veni la conducerea partidului va trebui să meargă în același tempo de până acum”, a declarat Bolea.

Acesta a mai spus că în fruntea PAS va veni cu siguranță o persoană din partid.

Fracțiunea parlamentară PAS este constituită din 15 deputați, aleși în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 în componența Blocului electoral „ACUM”. Partidul Acțiune și Solidaritate a fost înființat la 15 mai 2016.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0