Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a dispus crearea în Sudan al unui punct de deservire a flotei rusești

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент России Владимир Путин, архивное фото
Президент России Владимир Путин, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a dispus înființarea unui punct de asigurare tehnico-militară a flotei rusești în Sudan.

BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik. Președintele Vladimir Putin a semnat un document prin care a dispus înființarea unui punct de asigurare tehnico-materiale a flotei navale a Rusiei. Documentul a fost publicat pe portalul oficial al actelor juridice.

Карабах, НКР, Мартакерт - Sputnik Moldova
Greșelile militare ale Armeniei în Nagorno-Karabah
Anterior, premierul rus, Mihail Mișustin, a aprobat proiectul acordul unui acord bilateral cu Sudanul și l-a transmis șefului statului pentru propuneri și semnarea lui.

“A se aproba propunerea Guvernului Federației Ruse cu privire la semnarea Acordului între Federația Rusă și Republica Sudan cu privire la înființarea unui punct de asigurare tehnico-materiale a Flotei Navale a Federației Ruse pe teritoriul Republicii Sudan”, se spune în document.

Documentul urmează să fie semnat din numele părții ruse de către Ministerul Apărării.

Proiectul a fost coordonat între ministerele Apărării și Externe al Rusiei și Sudan. Potrivit acestuia, numărul maxim al personalului punctului Flotei Navale Ruse nu va depăși 300 de persoane, iar numărul maxim al navelor rusești, care vor putea fi deservite simultan, va fi de patru. Lucrările pentru construcțiile obiectivului vor fi efectuate prin forțele și mijloacele părții ruse.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0