Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vasnețov a fost la Președinție: Despre ce a discutat cu Dodon?

© Photo : Facebook / Dodon IgorOleg Vasnețov
Oleg Vasnețov  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele în exercițiu Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul Federației Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. Cei doi oficiali au discutat mai multe subiecte care vizează relațiile dintre cele două state.

CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. Președintele în exercițiu Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook că astăzi a avut o întrevedere cu Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au discutat subiecte ce țin de agenda bilaterală.

Igor Dodon susține că împreună cu Oleg Vasnețov a analizat activitatea misiunii de observatori din Rusia în cadrul alegerilor prezidențiale și a adus mulțumiri părții ruse pentru interesul manifestat.

”Diplomatul rus și-a exprimat recunoștința pentru eforturile pe care le-am depus în perioada mandatului meu de președinte al Republicii Moldova și orientate spre îmbunătățirea relațiilor moldo-ruse. Am constatat realizarea unui nivel nou al dialogului strategic dintre cele două state și existența unui fundament solid pentru consolidarea în continuare a interacțiunii bilaterale, în diverse domenii de interes reciproc”, a scris Igor Dodon. 
Astăzi, într-un interviu pentru postul de televiziune Rossia-24, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a anunțat că va discuta cu președintele ales al țării noastre, Maia Sandu, parametrii viitoarei colaborări, care să corespundă intereselor popoarelor celor două țări.
Президент РФ В. Путин обратился к участникам VII Форума регионов РФ и Белоруссии - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a felicitat-o pe Sandu cu victoria în alegeri
"Țara noastră este gata să continue colaborarea reciproc avantajoasă cu Republica Moldova. Așa cum a fost deja anunțat de conducerea Federației Ruse, noi contăm pe dezvoltarea constructivă a relațiilor bilaterale, care ar corespunde intereselor concrete ale popoarelor Rusiei și Moldovei", a menționat Vanețov.Luni dimineață, președintele rus Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria în alegeri. Putin a scris că are încredere că „activitatea sa ca șef al statului va contribui la dezvoltarea constructivă a relațiilor dintre țările noastre”. Preşedintele a adăugat că „acest lucru va servi fără îndoială intereselor fundamentale ale popoarelor Rusiei și Moldovei”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0