Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prognoza meteo pentru 17 noiembrie: Iată când vin gerurile

© Sputnik / Alexandr SvyazinParcul Valea Trandafirilor
Parcul Valea Trandafirilor - Sputnik Moldova
Abonare
Ne bucurăm de ultimele zile calde de toamnă, iar în curând vine gerul. Meteorologii anunță ce schimbări ale vremii se vor înregistra astăzi, dar și în următoarele zile.

CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. Meteorologii anunță pentru astăzi temperaturi de +5 și +8 grade Celsius în nordul țării, +6 și +9 grade vor fi în centru, iar în sudul republicii sunt prognozate +7 și +10 grade. 

Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică înaltă, cerul va fi variabil, iar precipitații slabe se așteaptă în centrul și sudul țării. Noaptea și dimineața izolat se va forma ceață. Vântul va sufla slab, din direcția sud-est.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru 17-23 noiembrie
Prognoza meteo pentru 17 noiembrie: Iată când vin gerurile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 17-23 noiembrie

Miercuri, 18 noiembrie, temperaturile vor scădea cu un grad și va ploua slab. Până la sfârșitul săptămânii vremea se va răci esențial. Ziua în nord vor fi între +1 și +4 grade, în centru se vor înregistra +2 și +5 grade, iar la sud vor fi până la +6 grade Celsius. Noaptea, în nord se vor înregistra -2 și -5 grade, în centru -1...-4 grade, iar la sud se așteaptă 0...-3 grade Celsius. Cerul va fi noros în zilele următoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0