Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iohannis anunță un nou pachet de sprijin pentru Moldova

© Photo : Președintele RomânieiMaia Sandu și Klaus Iohannis
Maia Sandu și Klaus Iohannis - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat un nou pachet de sprijin pentru Republicii Moldova.

BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik. În conferința de presă de la Cotroceni, președintele Iohannis a declarat că a vorbit la telefon cu președintele ales al Republici Moldova, Maia Sandu, căreia i-a promis că va efectua o vizită la Chișinău.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Politică
Cine este Maia Sandu: Prima femeie președinte al Moldovei

”Am avut o discuție cu doamna președinte ales Maia Sandu, ieri, imediat după ce am aflat rezultatul îmbucurător al alegerilor prezidențiale din Moldova”, a spus Iohannis. ”Am felicitat-o pe doamna Sandu și, la invitația domniei sale, i-am promis că voi face o vizită în Republica Moldova, imediat după ce va prelua funcția de președinte al Republicii Moldova”.

Mai mult, Iohannis a subliniat că a discutat cu premierul Ludovic Orban despre un nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova.

”Cu premierul am discutat la foarte puțin timp, cred că la o oră după ce am avut acea convorbire telefonică, și am început să căutăm soluții pentru un nou pachet de sprijin care cu siguranță va fi necesar pentru Republica Moldova”, a declarat Iohannis.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0