Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon: Le-am întins o capcană deputaților și toți au căzut

© Photo : Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon susține că le-a întins o capcană deputaților și toți au căzut în ea. Declarația a fost făcută după ce PAS, PPDA, PDM și grupul parlamentar PRO Moldova au refuzat să meargă la consultări cu președintele în exercițiu.

CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. După ce ieri președintele în exercițiu a anunțat că va iniția discuții cu toate partidele parlamentare pentru a stabili ce proiecte de lege trebuie votate în timpul apropiat, astăzi Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Democrat din Moldova și grupul parlamentar PRO Moldova au spus că nu vor da curs invitației.

PSRM - Sputnik Moldova
Politică
Consiliul Republican al PSRM, în ședință – detalii
 Igor Dodon a venit cu o reacție la poziția celor patru formațiuni în această seară. După Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor, el a declarat pentru presă că le-a întins o capcană deputaților și nici nu se aștepta ca cineva dintre ei să accepte invitația. 

”Nici nu așteptam ei să vină, eu am vrut să văd care sunt mișcările lor, nici nu le-a dat în cap, au căzut singuri într-o capcană pe care le-am pus-o foarte simplă”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, președintele în exercițiu a menționat că PSRM pledează în continuare pe alegeri parlamentare anticipate. 

”Noi considerăm că acest Parlament trebuie dizolvat și alegerile parlamentare anticipate trebuie organizate, trebuie să aibă loc în anul următor, adică în 2021”, a mai spus Igor Dodon. 

El a anunțat de asemenea că în data de 18 decembrie va fi organizat congresul PSRM.

După prelucrarea a 100% din procesele verbale, Comisia Electorală Centrală a anunțat că Maia Sandu, desemnată de Partidul Acțiune și Solidaritate a acumulat 57,75%, iar Igor Dodon, candidatul independent – 42,25%. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0