Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Explicația halucinantă a unui șofer prins băut la volan

© Sputnik / Mihai CarausPoliția
Poliția  - Sputnik Moldova
Abonare
Se pare că amenzile mari nu-i împiedică pe unii moldoveni să urce băuți la volan. Inspectorii de patrulare au oprit aseară un tânăr care conducea mașina în stare de ebrietate pe drumurile din raionul Comrat.

CHIȘINĂU, 16 nov - Sputnik. Șoferul de 30 de ani a fost prin băut la volan în apropiere de satul Chirsova din raionul Comrat. Inspectoratul Național de Securitate Publică a postat un video în care apare conducătorul auto.

Bărbatul, care este locuitor al satului Cîietu, raionul Cantemir, era la volanul unui automobil Opel. Inspectorii de patrulare au văzut că șoferul era în stare vizibilă de ebrietate și i-au cerut să treacă testul alcoolscopic.

Accident grav în raionul Nisporeni - Sputnik Moldova
Societate
Fără permis de conducere și băut la volan: Un tânăr din Nisporeni a provocat un accident

Rezultatul a arătat că acesta avea o concentrație de alcool de 1, 21 mg/l în aerul expirat. Conducătorul auto le-a spus polițiștilor a recunoscut că a băut, dar a precizat că a consumat „doar must”. Polițiștii au pornit o cauză penală pe acest fapt.

În acest weekend, pe teritoriul țării, au fost depistați la volan 23 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Poliția Națională îndeamnă moldovenii să respecte Regulamentul Circulației Rutiere, fiindcă viața are prioritate, iar o faptă necugetată se poate încheia cu o tragedie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0