Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul premierului Chicu după anunțarea rezultatelor preliminare ale alegerilor

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul le-a mulțumit cetățenilor pentru participarea activă la alegeri și speră că, odată cu încheierea acestora, în Moldova se va încheia lupta politicienilor pentru putere.

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. Prim ministrul Ion Chicu a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia alegerii în funcția de președinte al țării.

”Aduc felicitări Președintelui ales, Doamnei Maia Sandu, dorindu-i succes și puteri pentru muncă în interesul poporului și țării noastre”, a scris premierul într-un mesaj postat pe Facebook.

Ion Chicu a adus felicitări întregului popor ”pentru promovarea cu succes a acestui examen al democrației și statalității”.

Выборы президента Молдовы 2020 - Sputnik Moldova
LIVE: Alegeri prezidențiale, turul doi - ultimele știri

El le-a mulțumit tuturor cetățenilor pentru participare activă la scrutin, dar și Comisiei Electorale Centrale  angajaților statului, care au asigurat buna desfășurare a scrutinului.

”Sper foarte mult, că politicienii vor ieși rapid din tranșeele luptelor pentru putere și vor începe, chiar de astăzi, să muncească pentru consolidarea oamenilor și soluționarea problemelor reale ale moldovenilor”, a subliniat Chicu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0