Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Rezultatele alegerilor prezidențiale – cine va fi președintele țării, comentarii exclusive

Abonare
Cele mai importante declarații ale candidaților, opiniile experților și încălcările depistate – aceste subiecte le abordăm în cadrul ediție, începând cu ora 17:00

17:00 ”Expertiza” cu Andrei Petric

Care este prezența la vot la această oră și ce încălcări au fost depistate. Care sunt împuternicirile președintelui? În ce măsură sunt posibile proteste după alegeri? Discutăm subiectul cu expertul în studii de securitate, Aurelian Lavric și Politologul Roman Mihăieș.

18:00 ”Logica Puterii” cu Tatiana Cebotari

Încălcările depistate de Promo LEX și CEC. În ce măsură au fost tentații de corupere a alegătorilor? Cum se votează peste hotare? Despre constituționalitatea alegerilor prezidențiale, împuternicirile unui președinte, dar și alte lucruri  le discutăm cu Pavel Postică, reprezentant Promo LEX, președintele CEC, Dorin Cimil și politologul Victor Juc.

19:00  ”Jurnalul Orei” cu Valeria Fortună

Declarațiile candidaților, cele mai importante lucruri care s-au întâmplat pe parcursul zilei. VOX – Populi – ce așteptări au oamenii de la viitorul președinte? Interviuri cu mai mulți conaționali stabiliți în Rusia și UE, dar și alte detalii le puteți afla în ediția de la ora 19.00, discutăm cu analistul Pavel Midrigan.    

Fluxul de știri
0