Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rânduri enorme la secția de votare din Kassel, Germania

© Photo : Ștefan Chirtoacă Rânduri enorme la secția de votare din Kassel, Germania
Rânduri enorme la secția de votare din Kassel, Germania  - Sputnik Moldova
Abonare
Moldovenii din diasporă formează cozi la secțiile de votare din străinătate. În orașul Kassel, Germania, alegătorii s-au adunat de cu zori ca să reușească să-și exercite dreptul la vot.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Mobilizare totală în diasporă. În orașul german Kassel, sute de moldoveni s-au adunat dis-de-dimineață la secția de votare ca să poată participa la alegerile prezidențiale. Cozile kilometrice au fost surprinse de către cititorii Sputnik Moldova, care au expediat redacției noastre mai multe fotografii. În imagini se vede cum sute de oameni așteaptă să intre în secția de vot. 

© Photo : Ștefan Chirtoacă Sute de moldoveni stau în rând la secția de votare din orașul Kassel, Germania, pentru a-și exercita dreptul la vot
Rânduri enorme la secția de votare din Kassel, Germania  - Sputnik Moldova
Sute de moldoveni stau în rând la secția de votare din orașul Kassel, Germania, pentru a-și exercita dreptul la vot

Potrivit datelor CEC, până la această oră, peste 120 de mii de moldoveni aflați în străinătate au votat. Numărul bărbaților este practic egal cu cel al femeilor. Totuși, femeile se arată a fi mai active și depășesc cu puțin numărul bărbaților ce au votat. La scrutinul prezidențial din 1 noiembrie, 149 020 de moldoveni aflați în străinătate și-au exercitat dreptul la vot.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0