Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Finala sezonului patru al show-lui „Tu ești super!”

Abonare
Urmăriți în direct transmisiunea de la marea finală din cadrul noului sezon al proiectului vocal internațional „Tu ești super!”

Cel de al patrulea sezon al concursului vocal internațional „Tu ești super!”, destinat copiilor rămași fără îngrijire părintească, a ajuns la final.

"Tu ești super!" este un concurs organizat de compania de televiziune NTV și de Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik, cu sprijinul Ministerului Educației al Federației Ruse. Urmărește live Concurul ”Tu ești Super!” Acesta le oferă copiilor rămași fără îngrijire părintească șansa de a-și îndeplini visele.

În noul sezon au participat în total 58 de concurenți din Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, Abhazia, Kîrgîzstan, Moldova, Azerbaidjan și Estonia. Participanții vor fi evaluați de către liderul trupei „Nochnîe Snaiperî” Diana Arbenina, interpretul și actorul Aleksei Vorobiov, compozitorul Igor Krutoi și interpreta Iolka.

În acest an, Moldova a fost reprezentată la concurs de Anastasia Lisovaia. Concurenta noastră a evoluat în cadrul primei ediții și a acces în semifinală, însă nu a trecut în finală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0