Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu, apel către susținătorii lui Dodon, Șor, Usatîi

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de președinte al Republicii Moldova a venit cu un mesaj către alegători.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut apel către susținătorii lui Dodon, Usatîi, Șor, Năstase, dar și ai candidaților unioniști. Aceasta îi îndeamnă în turul doi al alegerilor să voteze „pentru schimbare, pentru unificarea societății în jurul obiectivului comun – lupta cu hoții și cu sărăcia”.

Презентация предвыборной платформы кандидата от PAS на пост президента Майи Санду - Sputnik Moldova
PAS cere sancționarea lui Igor Dodon: Iată motivul

„Voi meritați un președinte care nu vă minte. Un președinte care să lucreze pentru voi, iar noi ne dorim același lucru. Ne dorim ca toți oamenii să poată să muncească cinstit la ei acasă și să trăiască bine”, a declarat Maia Sandu.

Candidatul PAS susține că îi înțelege pe cei care nu mai sunt interesați să-și exercite dreptul la vot, menționând că politica poate deveni dezgustătoare.

„Mă uit în ochii dumneavoastră și vă spun că voi lupta cu toate armele împotriva corupției și a hoției. De aceea vă cer votul. Pentru că am nevoie de un mandat puternic, am nevoie de puterea voastră pentru a câștiga această luptă”, a mai spus Maia Sandu.

În context, ea a făcut apel către toți cetățenii să iasă la vot. Cetățenii moldoveni cu drept de vot vor alege duminică, 15 noiembrie, președintele, în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Peste șase mii de polițiști vor asigura ordinea publică pe teritoriul Republicii Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0