Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

HARTA secțiilor de votare pentru alegerile prezidențiale în Moldova, turul II

© Sputnik / Mihai CarausВыборы президента Молдовы
Выборы президента Молдовы  - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii moldoveni cu drept de vot din Republica Moldova au posibilitatea să-și găsească pe această hartă secția de votare de la locul de reședință sau domiciliu, iar cei din afara țării - cea mai apropiată secție de votare de locul de trai.

Duminică, 15 noiembrie, se va desfășura turul II de scrutin pentru alegerea președintelui Republicii Moldova. Comisia Electorală Centrală a publicat pe pagina sa web harta secțiilor de votare, care poate fi accesată pentru a vizualiza locația, adresa atât a secțiilor din Republica Moldova, cât și a secțiilor din afara țării, acolo unde urmează să voteze cetățenii moldoveni cu drept de vot.

Astfel, mai jos puteți găsi locația care vă interesează.

Primul tur de scrutin în cadrul alegerilor prezidențiale din Moldova 2020 s-a desfășurat pe 1 noiembrie.

Din cei opt candidați înscriși în cursa electorală, primii doi concurenți care au acumulat cele mai multe voturi sunt Igor Dodon, actualul președinte al Republicii Moldova. și Maia Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate.

Astfel, moldovenii vor putea alege pe 15 noiembrie, în cel de-al doilea tur de scrutin, dintre acești doi candidați.

URMĂRIȚI LIVE pe SPUTNIK mersul Alegerilor Prezidențiale, turul doi - ultimele știri >>>

Rezultatul alegerilor prezidențiale va fi anunțat de Comisia Electorală centrală (CEC), după totalizarea rezultatelor din secțiile de votare. Primele rezultate vor începe să apară duminică, după ora 22.00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0