Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea ”ATITUDINI”

Abonare
De la începutul pandemiei, majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii din țară au raportat scăderi ale vânzărilor cu cel puțin 75 la sută. Declinul a fost provocat, în proporție de 64 la sută, din cauza restricțiilor administrative.

Sunt concluziile unui studiu despre impactul pandemiei asupra mediului de afaceri din țara noastră, realizat de PNUD-Moldova.  Potrivit analizei, alți factori principali care au împiedicat întreprinderile mici și mijlocii să-și vândă produsele și serviciile sunt: accesul restricționat la materii prime, scăderea cererii interne, compromiterea rețelelor de distribuție și scăderea cererii externe. Despre situația întreprinderilor mici și mijlocii și măsurile implementate de autorități pentru a salva de la colaps mediul de afaceri discutăm, la ATITUDINI, cu Iuliana Dragalin, secretar de stat al Ministerului Economiei, Iulia Costin, directorul ODIMM, Aneta Zasavițchi, președinta Asociației Restaurantelor și Localurilor de Agrement și Marina Braniște, fondatoarea unui cabinet de medicină estetică.

Fluxul de știri
0