Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se va întâmpla vineri în Capitală - Iată ce spune Dodon

© Photo : Facebook / Igor DodonIgor Dodon la întâlnirea cu alegătorii din or. Fălești
Igor Dodon la întâlnirea cu alegătorii din or. Fălești - Sputnik Moldova
Abonare
Susținătorii candidatului independent la funcția de șef al statului Igor Dodon sunt așteptați vineri să vină și să participe în număr mare la un marș care va avea loc în Capitală.

CHIȘINĂU, 12 nov - Sputnik. Însuși președintele în exercițiu Igor Dodon a confirmat că susținătorii lui vor participa vineri, 13 noiembrie, la o acțiune de masă în Capitală.

"Vineri noi planificăm un marș grandios la Chișinău, vor fi câteva mii de persoane", a spus Dodon într-un filmuleț video postat pe paginasa de Facebook în care anunța ora desfășurării emisiunii "Igor Dodon răspunde".

Igor Dodon nu a precizat locul și nici ora la care se v adesfășura evenimentul, dar ar urma să înțelegem că marșul va avea loc între ora 10:00 și 11:00.

Vom menționa că în mod oficial nici staff-ul electoral al lui Igor Dodon, nici Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu au anunțat ce manifestație urmează să fie organizată vineri.

Presa a scris însă că PSRM ar fi trimis patru notificări Primăriei municipiului Chișinău prin care anunță desfășurarea unor întruniri de masă cu participarea a 20 de mii de oameni în Capitală.

Totodată presa de opoziție a mai susținut că mai mulți locuitori ai capitalei au fost sunați la numerele de fix pentru a fi invitați să participe vineri la un marș de susținere a lui Igor Dodon la prezidențiale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0