Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Încă un deputat părăsește grupul parlamentar condus de Candu

© Sputnik / Rodion ProcaПарламент Parlament
Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Elena Bacalu a aderat la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, constituită pentru depăşirea blocajului din Legislativ.

CHIȘINĂU, 11 nov – Sputnik. Deputatul Elena Bacalu a părăsit formațiunea „Pro Moldova”, condusă de Andrian Candu. Ea a aderat astăzi la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de deputatul Sergiu Sîrbu.

© Photo : Facebook / Pentru MoldovaDeclarația Elenei Bacalu
Încă un deputat părăsește grupul parlamentar condus de Candu - Sputnik Moldova
Declarația Elenei Bacalu

„Salut decizia colegei din Parlament, doamna Elena Bacalu, care a aderat astăzi la Platforma „Pentru Moldova"! Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot dezgheța dialogul din Parlament, prin plasarea intereselor țării şi ale cetățenilor mai presus de viziunile şi interesele politice!”, a comentat Sergiu Sîrbu.

© Photo : Facebook / Pentru MoldovaElena Bacalu a aderat la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”
Încă un deputat părăsește grupul parlamentar condus de Candu - Sputnik Moldova
Elena Bacalu a aderat la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”

Și platforma „Pentru Moldova” a comentat decizia Elenei Bacalu.

„Apelul grupului nostru parlamentar a fost susținut de încă o colegă din Parlament - dna Elena Bacalu, care a ales să contribuie la depăşirea blocajului din Legislativ de pe platforma „Pentru Moldova". Felicitări, doamnă deputat, pentru decizia responsabilă şi curajoasă! Avem mult de lucru, ca să ne onorăm promisiunile date oamenilor, iar împreună suntem mai puternici!”, este comentariul publicat de platforma parlamentară.

Amintim că, anterior, cinci deputaţi care au părăsit recent grupul parlamentar PRO Moldova, condus de Andrian Candu, au anunţat că formează o nouă platformă parlamentară - „Pentru Moldova”.

Astfel, Corneliu Padnevici, Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Eleonora Graur şi Ruxanda Glavan au semnat o convenţie prin care aderă la platformă parlamentară „Pentru Moldova”, pentru ”a reanima Parlamentul și a-l scoate la muncă”.

Ulterior, la platforma parlamentară „Pentru Moldova" a aderat și Fracțiunea Partidului „ȘOR”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0