Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cercesov, despre ajustările în cadrul echipei naționale în preajma jocului cu Moldova

© Sputnik / Евгения Новоженина / Accesați arhiva multimediaГлавный тренер сборной России Станислав Черчесов
Главный тренер сборной России Станислав Черчесов  - Sputnik Moldova
Abonare
În echipa națională a Rusiei au fost făcute unele ajustări: trei fotbaliști nu vor putea juca, în schimb a fost chemat un alt sportiv.

CHIȘINĂU, 11 noiembrie - Sputnik. Antrenorul principal al echipei naționale a Rusiei a vorbit despre motivele pentru care s-au făcut ajustări în componența echipei naționale înainte de jocul cu ​​echipa națională a Moldovei, care va avea loc pe 12 noiembrie la Chișinău.

Potrivit lui Cercesov, trei jucători au făcut teste discutabile la coronavirus - este vorba de Anton Zabolotnîi, Alexandr Erohin și Daniil Lesovoi. În locul acestora a fost chemat atacantul Feodor Cealov.

"De ce este invitat un singur fotbalist: nu putem să chemăm jucătorii care nu au trecut testul la coronavirus din partea UEFA și, din moment ce echipa de tineret este deja aici, la cantonament, l-am chemat pe Cealov. Nu vor juca Zabolotnîi și Erohin, pe care intenționam să-i punem în față. Acum a rămas doar Alexandr Sobolev", - a explicat Cercesov.

După cum a menționat antrenorul, personalul medical al echipei naționale a Rusiei nu a aflat încă dacă este vorba despre teste fals pozitive.

Vorbind despre echipa națională a Moldovei, Cercesov a subliniat că îl cunoaște pe antrenorul echipei Engin Firat și a urmărit unele dintre jocurile fotbaliștilor moldoveni, în special împotriva Franței și Islandei.

"Știm în ce sistem joacă adversarii. Dar nu știu ce schimbări vor avea loc acum, au revocat mai mulți jucători cu experiență. Păcat că nu vor fi spectatori. Am urmărit puțin jocul Moldovei, am împărțit pregătirea în două: ieri ne-am uitat la partea teoretică, ceea ce a fost planificat, iar restul deja la sosire”, a subliniat antrenorul fotbaliștilor ruși.

El a adăugat că deja la Chișinău jucătorii săi vor primi toate informațiile necesare despre adversar, ceea ce le va permite să-și continue antrenamentele pe stadionul local.

Naționala Moldovei se pregătește de meciul cu Rusia - Sputnik Moldova
Sport
O zi până la amicalul Moldova - Rusia! Engin Firat: ”Nu simt presiune”

Fundașul echipei ruse Veaceslav Karavaev a spus de asemenea câteva cuvinte despre echipa moldovenească.

"Am urmărit deja ieri și astăzi și vom urmări și în continuare jocurile. Există o oarecare înțelegere, dar nu aș dori să scot în evidență anumiți jucători. Aceasta este o echipă bună, vreau să iau jocul în serios", a spus Karavaev.

Meciul Moldova - Rusia 

Meciul dintre naționalele Moldovei și Rusiei va avea loc pe 12 noiembrie la Chișinău pe stadionul Zimbru. Întâlnirea va avea statutul de „joc de control”, deoarece ambele echipe vor avea pe viitor meciuri importante în cadrul Ligii Națiunilor UEFA.

Conform programului, Moldova urmează să lupte cu echipa Greciei (pe 15 noiembrie) și Kosovo (pe 18 noiembrie). În aceleași zile, Rusia va juca cu turcii și sârbii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0