Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Finala sută la sută moldovenească la turneul de lupte de la Zagreb!

© Photo : Facebook / Valentin PeticCinci medalii la ”Zagreb Open”
Cinci medalii la ”Zagreb Open” - Sputnik Moldova
Abonare
Luptătorii de stil greco-roman au făcut spectacol la ”Zagreb Open”. 5 din cei 7 sportivi moldoveni au reușit să cucerească medalii.

CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik. Doi dintre ei s-au duelat în finala categoriei de greutate 77 kg. Daniel Cataraga, în vârstă de 25 de ani, l-a întâlnit pe tânăra speranță a luptelor moldovenești, Alexandrin Guțu, de doar 17 ani. A învins experiența, Cataraga reușind să se impună cu 4-2.

La Zagreb a triumfat și Donior Islamov în categoria 67 kg. El a dispus de luptătorii din Serbia, Turcia și Croația.

Pe locul doi s-au clasat Victor Ciobanu (60 kg) și Valentin Petic (72 kg). Victor Ciobanu a fost nevoit să slăbească mult și nu s-a aflat în cea mai bună formă.

La turneul din Croația au concurat sportivi din 6 țări. Moldova a mai fost reprezentată de antrenorii Mihai Cucu, Roman Zgardan și Damian Răileanu. Înaintea competiției, lotul Moldovei a efectuat un stagiu de pregătire la Timișoara.

”Zagreb Open” a fost o etapă de pregătire înaintea Campionatului Mondial de la Budapesta, programat pentru luna decembrie, dar care deocamdată nu este sigur dacă se va disputa.

Zilele trecute, luptătorii de stil liber au cucerit 10 medalii la ”Poland Open”. Singurul care a obținut medalia de aur este Piotr Ianulov în categoria de greutate 86 kg.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0