Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima semifinală din sezonul patru al show-lui „Tu ești super!”

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Urmăriți în direct transmisiunea de la ultima semifinală din cadrul noului sezon al proiectului vocal internațional „Tu ești super!”

Continuă cel de al patrulea sezon al concursului vocal internațional „Tu ești super!” destinat copiilor rămași fără îngrijire părintească.

"Tu ești super!" este un concurs organizat de compania de televiziune NTV și de Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik, cu sprijinul Ministerului Educației al Federației Ruse. Urmărește live Concurul ”Tu ești Super!” Acesta le oferă copiilor rămași fără îngrijire părintească șansa de a-și îndeplini visele.

Organizatorii menționează nivelul înalt de pregătire a tinerilor interpreți și se străduiesc să-i ajute, să-i susțină cu sfaturi profesioniste.

Moldoveanca Anastasia Lisovaia la show-ul „Tu ești super!” - Sputnik Moldova
Video
Anastasia Lisovaia va participa în semifinala "Tu ești super"

În noul sezon participă în total 58 de concurenți din Rusia, Ucraina, Belarus, Georgia, Abhazia, Kîrgîzstan, Moldova, Azerbaidjan și Estonia. Participanții vor fi evaluați de către liderul trupei „Nochnîe Snaiperî” Diana Arbenina, interpretul și actorul Aleksei Vorobiov, compozitorul Igor Krutoi și interpreta Iolka.

În acest an, Moldova a fost reprezentată de Anastasia Lisovaia. Concurenta noastră a evoluat în cadrul primei ediții și a acces în semifinală, însă nu a trecut în finală.

Anterior și alți reprezentanți ai Moldovei au participat la prestigiosul concurs internațional. În primul sezon al competiției, publicul a fost cucerit de Cristina Covalenco, în vârstă de 16 ani, de la internatul Ceadîr-Lunga și de Anna Ierhan, în vârstă de 8 ani, de la internatul din satul Cărpineni. 

În 2017, la concursul „Tu ești super! Dansuri” Moldova a fost reprezentată de Tatiana Untilova, Olga Șumeiko și Emilia Danici de la casa de copii de tip familial din orașul Bender. 

În 2018, în al doilea sezon al proiectului „Tu ești super!” a participat Maxim Gnatiuc în vârstă de 18 ani, din orașul Bălți, care a ajuns până în semifinală. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0