Împușcături lângă casa Zinaidei Greceanîi - ce spune poliția

© Sputnik / Rodion Procapistol
pistol - Sputnik Moldova
Abonare
O petrecere s-a încheiat cu focuri de armă pentru un tânăr de 30 de ani, care a decis să se distreze efectuând câteva împușcături în aer. Totul s-a întâmplat pe strada Gherman Pîntea.

CHIȘINĂU, 8 nov - Sputnik. Momente de panică pentru locuitorii de pe strada Gherman Pîntea din Chișinău. Aceștia au fost treziți din somn la ora 05:00 dimineața de către un tânăr de 30 de ani care, după un chef cu prietenii, a decis să continue distracția trăgând câteva focuri de armă în aer. 

Închisoare - Sputnik Moldova
Societate
Focuri de armă la Penitenciarul "Pruncul": Un deținut a încercat să evadeze

Poliția a fost anunțată despre acest incident de către angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat care supravegheau casa președintelui Parlamentului Zinaida Greceanî. Speakerul locuiește anume pe această stradă din sectorul Râșcani al Capitalei. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău Natalia Stati. 

La rândul spu, șefa Direcției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției Diana Fetco a declarat pentru Sputnik că făptașul a activat anterior în Brigada de poliție cu destinație specială ”Fulger”, iar arma din care a tras o deținea legal. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

„Acesta venea cu amicii de la o petrecere, când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături, fără a avea intenții să rănească pe cineva. Tânărul de 30 de ani este fost angajat al BPDS "Fulger" și se afla în calitate de pasager într-un Hyundai”, a menționat Diana Fetco.

Arma din care au fost efectuate împușcături a fost confiscată. Oamenii legii au ridicat și cinci tuburi de cartușe, care au fost transmise la expertiză.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0