Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: Deputat, implicat într-un accident de circulație.

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentarul moldovean circula cu automobilul pe o șosea din țară, însă la un moment dat a pierdut controlul asupra mijlocului de transport.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Deputatul Oleg Sîrbu a fost implicat întri-u accident rutier în dimineața zilei de duminică, comunică Inspectoratul General de Poliție.

Instituția menționează că accidentul s-a produs pe drumul Edineț-Brânzeni.

” Înștiințarea telefonică despre producerea accidentului a fost înregistrată în jurul orei 06:25. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de deputatul Sîrbu Oleg, originar din municipiul Edineț”, a precizat Poliția.

Potrivit oamenilor legii, deputatul în vârstă de 53 de ani conducând un Mercedes. Acesta a pierdut controlul automobilului și s-a tamponat lateral într-un copac.

În salonul mașinii, în calitate de pasager, se afla unul dintre membrii familiei sale. Ambii au fost preluați de către serviciile medicale.

IGP precizează că șoferul a fost testat cu aparatul Drager. În urma testării s-a stabilit că acesta nu consumase alcool.

Poliția informează că nerespectarea regulilor de circulație, în special neadaptarea vitezei la condițiile meteo și ignorarea recomandărilor aduse în permanență de polițiști, a dus la producerea mai multor accidente rutiere, în acest weekend.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0