Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: A avut un debut de vis în Serie A, iar joi va juca la Chișinău

© AP Photo / LaPresse / Gianluca ChecchiMeciul Atalanta - Inter Milan, 08 noiembrie 2020
Meciul Atalanta - Inter Milan, 08 noiembrie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Mijlocașul rus Aleksey Miranchuk a debutat cu un gol superb în Serie A. El a adus un egal în meciul cu Internazionale Milano, scor 1-1, din cadrul etapei a 7-a a campionatului Italiei.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Transferat recent de la Lokomotiv Moscova pentru 14,5 milioane de euro, Aleksey Miranchuk a intrat în teren în minutul 59 în locul ucraineanului Ruslan Malinovskyi. De 20 de minute a avut nevoie internaționalul rus să restabilească egalitatea în duelul cu Inter. Miranchuk a punctat cu un șut bine plasat din 16 metri. Inter avea să deschidă scorul în minutul 58, prin Lautaro Martinez.

În urma acestui egal, Atalanta și Inter nu se mai află în top 5 în Serie A. Lider este în continuare AC Milan.

Aleksey Miranchuk nu se află la primul gol pentru Atalanta. El a punctat și în Liga Campionilor, în victoria 4-0 cu Midtjylland. Mijlocașul de 25 de ani va susține următorul meci pe 12 noiembrie, la Chișinău, împotriva Moldovei.

În amicalul de pe stadionul Zimbru nu va juca însă căpitanul Rusiei, Artem Dzyuba, care a fost scos în afara lotului din cauza unui video cu caracter intim. Dzyuba nu a fost afectat și și-a ajutat duminică seara echipa Zenit să câștige în fața lui Krasnodar, cu 3-1. Chiar dacă a ratat un penalty la scorul de 0-1, atacantul de 32 de ani a punctat pentru 2-1 în minutul 79. ”Nu vreau să comentez. E viața personală a lui Artem”, a declarat antrenorul lui Zenit, Serghei Semak.

În campionatul Rusiei, lider după 14 etape este CSKA Moscova cu 31 de puncte, cu unul mai mult ca Zenit. Podiumul este completat de Spartak Moscova, cu 28 de puncte.

Amicalul Moldova - Rusia va avea loc pe 12 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, începând cu ora 19:00. Partida, care se va disputa fără spectatori, va fi transmisă de Prime.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0