Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Dortmund - Bayern 2-3. Spectacol total în cel mai așteptat meci din Bundesliga

© AP Photo / Martin MeissnerBayern se impune în Der Klassiker
Bayern se impune în Der Klassiker - Sputnik Moldova
Abonare
Derby-ul etapei a 7-a din Bundesliga a programat marele derby: Borussia Dortumund - Bayern Munchen. Ambele veneau după 5 victorii și o înfrângere.

CHIȘINĂU, 7 nov - Sputnik. Cea care a învins și a devenit lider autoritar în Germania este campioana în exercițiu, Bayern Munchen. 

Lionel Messi - Sputnik Moldova
Sport
„Ronaldo nu ar face așa ceva”: Reacția fanilor la VIDEO-ul șocant cu Messi
Trupa lui Hans Flick a învins cu 3-2, chiar dacă a fost condusă din minutul 45. Gazdele s-au bucurat doar 4 minute de golul lui Marco Reus. David Alaba a egalat în prelungirile primei reprize după o pasă a lui Thomas Muller.

Imediat după pauză, Robert Lewandowski a înscris cu o lovitură de cap și a dus-o pe Bayern pentru prima dată în avantaj. În minutul 80, polonezul a dat deja un assist pentru golul lui Leroy Sane, transferat în iulie de la Manchester City pentru 49 de milioane de euro.

Starul din tabăra gazdelor s-a remarcat și el. Erling Haaland a redus din diferență în minutul 83. La următorul atac, Marco Reus a ratat o ocazie imensă. Aproape de dublă a fost și Robert Lewandowski, dar reușita sa a fost anulată de VAR.

Bayern se menține pe primul loc în Bundesliga, cu 18 puncte. Borussia Dortmund a coborât pe locul 3, fiind întrecută de RB Leipzig, care a dispus de Freiburg, cu 3-0.

În Spania, Barcelona a învins-o pe Betis, scor 5-2. La pauză a fost 1-1 după ce Ousmane Dembele a deschis scorul, iar Antoine Griezmann a ratat un penalty. Sanabria a egalat pentru Betis chiar înainte de pauză, iar Ronald Koeman l-a trimis imediat pe teren pe Messi, care a început meciul de pe banca de rezerve. Argentinianul s-a remarcat imediat la golul lui Griezmann, apoi a transformat un penalty. Loren Moron a redus din diferență, dar Messi și Pedri au dus scorul la unul categoric. Barcelona este deocamdată pe locul 8 în La Liga, dar are un meci mai puțin disputat.

Rivala Barcelonei, Real Madrid va juca duminică pe terenul Valenciei. ”Galacticii” au cu 5 puncte mai mult ca Barcelona.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0