Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Curse charter Chișinău-Moscova: De când vor fi operate

© Sputnik / Mihai CarausРабота на высоте
Работа на высоте - Sputnik Moldova
Abonare
O companie aviatică din Rusia va lansa în curând curse charter Chișinău-Moscova. Iată în ce condiții vor putea fi procurate biletele avia.

CHIȘINĂU, 7 nov - Sputnik. Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova anunță că începând cu 11 noiembrie compania aviatică «S7 Airlines» va lansa curse charter Chișinău-Moscova. Avioanele vor decola de pe Aeroportul Internațional Chișinău, iar destinația va fi Aeroportul Domodedovo din capitala Rusiei. Cursele charter vor fi operate o dată în săptămână - în zilele de miercuri.

Biletele pot fi achiziționate online pe site-ul companiei www.s7.ru/ru, la reprezentanța operatorului aerian din Chișinău - pe strada Pușkin 24, de luni până vineri între orele 09:00 și 18:00, precum și prin intermediul agențiilor din Republica Moldova. 

Precizăm că ntrarea cetățenilor străini în Rusia a fost restricționată în martie 2020 din cauza răspândirii infecției cu coronavirus. În iulie, mai multe categorii de cetățeni străini au obținut permisiunea de a intra în Federația Rusă.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că Federația Rusă a fost inclusă pe lista „zonei roșii”, adică a statelor cu o situație epidemiologică dificilă, la sosirea din care este necesar să se respecte regimul de carantină de 14 zile. Această listă este actualizată în Moldova la fiecare două săptămâni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0