Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump, scandal istoric – televiziunile l-au blocat!

© AP Photo / Evan VucciDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Sandalul alegerilor din SUA atinge cote istorice – Donald Trump, președinte în exercițiu, face acuzații fulminante, iar presa ”liberă” îl blochează! Premieră mondială!

BUCUREȘTI, 6 nov – Sputnik. Preşedintele Donald Trump nu cedează un pas, chiar dacă scorul actual îi este nefavorabil. Într-un dicurs de 17 minute, el a anunțat din nou că va câştiga alegerile prezidenţiale și i-a acuzat pe democraţi că încearcă să le fure!

”Dacă număraţi voturile legale, eu câştig lejer”, a declarat Trump, care a completat ”dacă număraţi voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure alegerile”.

 Președintele SUA acuză ”amestecul, care nu a mai fost văzut niciodată în alegeri, a mass-media, a comunităţii de afaceri şi a giganţilor tehnologiei”. Dar, spune Trump, în pofida acestora, ”am câştigat cu scoruri istorice şi sondajele au greşit în mod deliberat”.

Ночь протестов в США на фоне президентских выборов - Sputnik Moldova
Video
În SUA s-au declanșat proteste după alegerile prezidențiale
Ei bine, conferința incendiară a președintelui Trump a fost boicotată de mai multe canale TV din SUA, care au întrerupt transmisia.

Astfel, marile canale ABC, MSNBC, NPR, CBS și NBC nu au mai transmis, ba chiar au difuzat comentarii contrare afirmațiilor președintelui în timp ce acesta continua declarația. Postul CNN a continuat să transmită – dar ironizându-l în paralel pe Donald Trump.

La finalul conferinței, președintele, vădit obosit, a mulțumit și aplecat direct, fără să accepte întrebări din partea presei.

Este încă un episod care arată că situația de la aceste alegeri este unică în istoria Statelor Unite – și chiar în lume. Iar unicitatea ar putea atinge cote inegalabile dacă acțiunile în justiție intentate de Trump vor avea succes și se va dovedi manipularea alegerilor.

Iată, mai jos, declarația incendiară a lui Donald Trump – boicotată de presa americană ”democratică” și ”profesionistă”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0