Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Cum se simte Simona Halep după ce s-a infectat cu Covid-19

© Inquam Photos / Virgil SimonescuSimona Halep
Simona Halep - Sputnik Moldova
Abonare
Simona Halep se află de o săptămână în izolare, acasă, la Constanța. Tenismena, aflată pe locul doi în clasamentul WTA, a anunțat că starea sa de sănătate, în ciuda testului pozitiv, este una bună.

CHIȘINĂU, 5 nov - Sputnik. Românca de 29 de ani a încercat să fie precaută după declanșarea pandemiei de coronavirus, evitând deplasările lungi, motiv pentru care a renunţat şi la US Open, unde era printre marile favorite. Doar că Halep a contractat noul tip de virus stând acasă. Totuși, Simona s-a îmbolnăvit într-un moment în care, oricum, încheiase acest sezon, aşa că boala care a creat o pandemie nu a scos-o de la vreun turneu.

Sportiva momentului din România a primit mii de mesaje în ultimele zile. Simona a ținut să le mulțumească oamenilor care au susţinut-o printr-o postare pe Twitter în care a şi confirmat că se simte foarte bine.

​La ultimul turneu la care a participat, Simona Halep a fost eliminată în optimi la Roland Garros de poloneza Iga Swiatek, jucătoare care avea să câștige trofeul de la Paris.

În acest an, jucătoarea din România a câștigat trei trofee: Dubai, Praga și Roma. În cele 26 de partide disputate în 2020, Simona a obținut 23 de victorii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0