Țîrdea continuă să dezvăluie secretele ONG-urilor

© Sputnik / Mihai CarausГражданское общество в Республике Молдова: Спонсоры. НПОкратия. Культурные войны
Гражданское общество в Республике Молдова: Спонсоры. НПОкратия. Культурные войны - Sputnik Moldova
Abonare
Joi, 5 noiembrie, la ora 12:00, va avea loc o conferință de presă în cadrul Centrului de presă Sputnik Moldova cu tema: ”Bogdan Țîrdea continuă să dezvăluie secretele ONG-urilor din Moldova”.

CHIȘINĂU, 4 noiembrie - Sputnik. La sfârșitul lunii octombrie, deputatul Parlamentului Republicii Moldova Bogdan Țîrdea și-a prezentat noua sa carte despre activitățile organizațiilor non-profit (neguvernamentale) din Moldova, finanțate de Occident, inclusiv SUA și UE.

Гражданское общество в Республике Молдова: Спонсоры. НПОкратия. Культурные войны - Sputnik Moldova
Țîrdea: În Moldova acționează o adevărată armată postmodernistă

Informațiile furnizate au provocat o mare rezonanță în mass-media și social media, unde au fost discutate cu patos. Unii reprezentanți ai organizațiilor non-profit și mass-media, care primesc finanțare de la fundații internaționale, s-au grăbit să-l acuze pe autorul cărții de calomniei împotriva societății civile, publicând o scrisoare deschisă.

Luând în considerare interesul publicului pentru informațiile despre activitățile acestor organizații non-profit, Bogdan Țîrdea va susține o conferință de presă, în care va prezenta informații suplimentare despre problema examinată în cartea sa.

Evenimentul va fi difuzat în limba rusă pe site-ul și paginile Sputnik Moldova pe rețelele de socializare Facebook, ОK.ru, precum și pe YouTube.

Întrebările pe care vreți să le adresați vorbitorului le puteți expedia producătorului centrului de presă Sputnik Moldova Evgheni Pascari la numărul +37379900003 în Viber, Whatsapp, Telegram sau prin e-mail: e.pascari@sputniknews.com.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0