Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Echipa lui Epureanu învinge Manchester United!

© REUTERS / MURAD SEZERMeciul dintre Istanbul Basaksehir F.K. și Manchester United
Meciul dintre Istanbul Basaksehir F.K. și Manchester United  - Sputnik Moldova
Abonare
Echipa lui Alexandru Epureanu, Istanbul Bașakșehir, a produs surpriza serii în Champions League. Campioana Turciei a învins Manchester United, cu 2-1. Fundașul moldovean a jucat tot meciul.

CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. Bașakșehir a marcat primul gol în Liga Campionilor în minutul 13. A făcut-o chiar Demba Ba, jucător care are experiență în campionatul Angliei. Atacantul de 35 de ani a scăpat pe contraatac din propria jumătate de teren și l-a învins pe Henderson. Matic nu l-a putut ajunge pe senegalez, care a îngenuncheat și a sărutat gazonul imediat după reușita sa.

Căpitanul Edin Visca, care joacă din 2011 la Bașakșehir, a făcut 2-0 în minutul 40. Peste doar 3 minute, francezul Anthony Martial a redus din diferență după ce a înscris cu o lovitură de cap. În repriza secundă, turcii s-au apărat exemplar și au învins fosta câștigătoare a Ligii Campionilor.

Bașakșehir are 3 puncte, la fel ca PSG și Leipzig, care se întâlnesc de la ora 22:00 în Germania.

Într-o altă partidă, Zenit nu a reușit să o învingă pe Lazio, care nu a putut folosi mai mulți jucători infectați cu Covid-19. Campioana Rusiei a condus din minutul 32 după golul marcat de fostul mijlocaș a lui Sheriff, Aleksandr Erokhin, dar a fost egalată în minutul 82, când a punctat ecuadorianul Felipe Caicedo.

De la ora 22:00, postul de televiziune Prime transmite meciul FC Barcelona - Dinamo Kiev, în care Mircea Lucescu nu poate conta pe 13 jucători din cauza virusului de tip nou.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0