Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump își prezice „o mare victorie” și acuză democrații

© AP Photo / Evan VucciDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump își prezice „marea victorie” la alegerile prezidențiale. El îi acuză pe democrați că încerca să-l „fure” și a promis că va vorbi în noaptea de marți spre miercuri.

Președintele republican Donald Trump i-a acuzat pe democrați că au încercat să „fure” alegerile prezidențiale de marți din Statele Unite, adăugând că nu le va permite.

Donald Trump a spus, prin Twitter, că va vorbi în cursul noapții, invocând o „mare victorie”.

„Suntem în față și în spate, dar ei încearcă să fure alegerile. Nu îi vom lăsa niciodată să o facă. Votul nu poate fi exprimat după închiderea urnelor”, a scris pe Twitter Trump.

Mesaj lui Trump pe Twitter

Câteva clipe mai târziu, rețeaua de socializare a pus un mesaj de avertizare la mesajul actualului lider de la Casa Albă, menționând că cuvintele sale sunt „potențial înșelătoare”.

"O parte sau tot conținutul distribuit în acest Tweet este contestat și este probabil să inducă în eroare cu privire la modul de participare la alegeri sau la un alt proces civic", a notat rețeaua socială cu privire la tweet-ul președintelui, la scurt timp după publicare.

Edison Research Institute și proiecțiile media din SUA indică victoria la președinție a celui care iese învingător în Florida, un stat crucial pentru alegeri.

La ora 9 dimineața (ora Bucureștiului), candidatul democrat Joe Biden era creditat cu 224 alegători împotriva a 213 pentru președintele republican în funcție, Donald Trump, potrivit proiecțiilor Edison Research Institute. 

Contor
Trump își prezice „o mare victorie” și acuză democrații - Sputnik Moldova
Contor

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0