Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Partidul „ȘOR” se alătură platformei "Pentru Moldova"

© Sputnik / Rodion ProcaParlament
Parlament  - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul "ȘOR" se alătură platformei parlamentare "Pentru Moldova", lansată recent de cei cinci deputaţi care au părăsit grupul parlamentar PRO Moldova, condus de Andrian Candu.

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Fracțiunea Partidului „ȘOR” a răspuns la apelul lansat de deputații care au părăsit recent grupul parlamentar PRO Moldova și au format o nouă platformă parlamentară „Pentru Moldova”. Aceștia au invitat anterior și alți parlamentari să se alăture acestei platforme, Astfel, fracțiunea Partidului „ȘOR” a dat curs invitației. Anunțul a fost făcut de deputatul Sergiu Sîrbu. 

Sergiu Sîrbu este convins că și alți parlamentari se vor alătura platformei "Pentru Moldova". 

"Astăzi a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cât mai rapidă a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii ”Partidul politic Şor” au demonstrat responsabilitate în această perioadă complicată pentru țară și au susținut demersul nostru de a semna Convenția ”Pentru Moldova” lansată recent", a scris Sergiu Sîrbu. 

Anterior, cinci membri ai grupului PRO Moldova au anunțat că părăsesc formațiunea. Liderul grupului parlamentar Andrian Candu a declarat atunci că cei care nu se simt PRO MOLDOVA sunt liberi să plece.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0