Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cele mai ”mistice” orașe ale Rusiei

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaНабережная реки Фонтанки в Санкт-Петербурге
Набережная реки Фонтанки в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii acestor orașe cred în puteri supranaturale și spun că ei sau cunoscuții lor s-au întâlnit cu astfel de forțe.

CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. Se pare că dintre locuitorii Rusiei, mai dispuși să creadă în existența unor forțe supranaturale sunt cei din orașele Voronej, Sankt Petersburg șu Breansk. Cel puțin asta arată datele unui sondaj federal realizat de compania Zoom Market în octombrie 2020.

Молодожены у надписи Sochi 2014 после регистрации брака в ЗАГС центрального района Сочи. - Sputnik Moldova
Rusia
De la Ialta la Soci: legendele celor mai romantice orașe din sudul Rusiei

Clasamentul a fost realizat în baza a patru întrebări adresate persoanelor chestionate: Ce atitudine aveți față de misticism? Credeți în existența unor forțe supranaturale? V-ați confruntat dumneavoastră sau cunoscuții dumneavoastră cu forțe supranaturale? Cu care anume?

Iată clasamentul primelor 10 orașe în care locuitorii cred cel mai mult în existența puterilor supranaturale: Voronej (1), Sankt Petersburg (2), Breansk (3), Saratov (4), Belgorod (5), Volgograd (6), Omsk (7), Ivanovo (8), Perm (9), Tambov (10).

Agenția care a efectuat studiul menționează că, potrivit datelor sondajului, 32 la sută dintre rușii care au ajuns în eșantion cred în existența unor forțe paranormale, iar 12% au declarat că ei sau cunoscuții lor s-au confruntat cu astfel de puteri.

Sondajul a fost realizat prin metoda interviurilor personale și telefonice, în 22 de orașe ale Rusie, pe un eșantion de 2640 de respondenți.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0