Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alegeri prezidențiale în SUA: Trump susține că le-a câștigat

© AFP 2024 / Evan VucciDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Donald Trump a susținut că a câștigat alegerile și că „frauda” a este în curs de desfășurare, având scopul să soluționeze această problemă. El a spus că va cere Curții Supreme a SUA să protejeze integritatea procesului.

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Donald Trump susține că a câștigat alegerile prezidențiale din SUA și că „frauda” a fost prezentă din partea concurentului. El a spus că va cere Curții Supreme a SUA să protejeze integritatea procesului.

Președintele american în exercițiu a vorbit în dimineața de miercuri, la Casa Albă. El a obținut victoria în mai multe state precum Pennsylvania, Georgia, Carolina de Nord și Wisconsin.

„Am câștigat Georgia. Creștem cu 2,5% sau cu 117.000 de voturi, cu doar 7% rămase. Nu ne vor prinde niciodată!”, a spus Trump. „La fel, am câștigat în mod clar Carolina de Nord.”
„Ne pregăteam să câștigăm aceste alegeri. Sincer, am câștigat aceste alegeri”, a afirmat el.

​Trump susține că „frauda” continuă în procesul de numărare a voturilor și a spus că va cere Curții Supreme SUA să intervină.

El le-a mulțumit susținătorilor săi, membrilor staff-ului său de campanie. Trump a promis că cei care au votat pentru el nu vor fi „dezafectați” de „un grup foarte trist de oameni”.

Contor
Alegeri prezidențiale în SUA: Trump susține că le-a câștigat - Sputnik Moldova
Contor

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0