Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O bătrână care venea cu vaca de la păscut, accidentată mortal

© Photo : IP BriceniAccident grav la Briceni
Accident grav la Briceni - Sputnik Moldova
Abonare
O bătrână a decedat după ce a fost lovită de o mașină în timp ce se deplasa pe o stradă din orașul Briceni. Femeia își aduce vaca de la păscut.

CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă, a precizat pentru Sputnik Moldova că accidentul s-a produs, aseară, pe strada Carpișna din Briceni.

© Photo : IP BriceniAccident grav la Briceni
O bătrână care venea cu vaca de la păscut, accidentată mortal - Sputnik Moldova
Accident grav la Briceni

Femeia de 73 de ani își aducea vaca de la păscut și mergea pe partea carosabilă, când a fost lovită de un Mercedes condus de o șoferiță în vârstă de 53 de ani. 

”Șoferița a lovit-o cu partea din față a automobilului pe femeia în vârstă de 73 de ani care ducea de lanț o vacă. Pietonul cu bovina se deplasau pe partea carosabilă, pe dreapta, în aceeași direcție ca și automobilul”, a menționat Svetlana Talpă.  

În urma traumatismelor primite, femeia a decedat în timp ce era transportată la Spitalul Raional Briceni. Șoferița a fost testată alcoolic, iar rezultatele au arătat că nu era băută. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0