Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția de Frontieră: 763 de încălcări înregistrate

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaVamă
Vamă  - Sputnik Moldova
Abonare
763 de persoane au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova. Asta arată datele Poliției de Frontieră.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Poliția de Frontieră anunță că, în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, 763 de persoane au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova. Iată ce abateri au admis: 

  • 25 de încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere.
  • 15 cetățeni străini au încălcat regimul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.
  • 688 de contravenții privind încălcarea regimului special în condiții de stare excepțională și încălcarea regimului de transporturi.
  • Două cazuri de trafic ilicit de bunuri.

În decursul săptămânii precedente, 82 de cetăţeni străini, dar și 45 de mijloace de transport, au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Un moldovean, reținut la Vama Albița - Sputnik Moldova
Societate
FOTO - Un moldovean a rămas fără BMW la vamă: Iată motivul
Astfel, au fost întocmite 659 de procese verbale și chitanțe, cu aplicarea amenzilor în sumă de 487 450 și încasarea amenzilor de 240 225 lei.

În această perioadă, fluxul de persoane a constituit 87 187 traversări și valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 32 752 traversări. Cea mai ”activă” frontieră a fost cea cu România, 61% din totalul de traversări. În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 13 171 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6 563 traversări persoane, dintre care 3 667 treceri la frontiera moldo-română, 1 455 treceri la cea cu Ucraina și 1 441 au fost zboruri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0