Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PLDM o susține pe Maia Sandu în turul doi de scrutin

© Sputnik / Miroslav RotariТудор Делиу
Тудор Делиу - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Liberal Democrat din Moldova anunță că astăzi s-a întrunit niroul permanent al formațiunii și a luat o decizie cu privire la turul doi al alegerilor prezidențiale.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Partidul Liberal Democrat din Moldova a anunțat că în turul doi al alegerilor prezidențiale ova susține pe Maia Sandu. 

Ренато Усатый - Sputnik Moldova
Usatîi: Astăzi m-a sunat Sandu - pe cine va susține în turul doi

„Ne reafirmăm și pe această cale adeziunea față de vectorul și valorile europene, care trebuie să stea la temelia tuturor acțiunilor statului Republica Moldova. (...) PLDM aduce mulțumiri cetățenilor care și-au dat votul pentru candidatul Tudor Deliu. Vă asigurăm și pe această cale că vom depune eforturile necesare pentru a realiza politicile și acțiunile pe care oamenii le așteaptă de la forțele politice sănătoase”, se menționează într-un comunicat de rpesă al formațiunii.

Precizăm că Tudor Deliu, care a candidat la prezidențiale din partea PLDM, a acumulat în primul tur 1,37% dintre voturi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0