Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De la PRO Moldova la Pentru Moldova: Planul celor 5 deputați

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaDeputații Pro Moldova
Deputații Pro Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Cei cinci deputaţi care au părăsit recent grupul parlamentar PRO Moldova, condus de Andrian Candu, anunţă că formează o nouă platformă parlamentară - „Pentru Moldova”.

CHIȘINĂU, 2 nov - Sputnik. Corneliu Padnevici, Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Eleonora Graur şi Ruxanda Glavan au semnat o convenţie prin care aderă la platformă parlamentară „Pentru Moldova”. Anunțul a fost făcut de Ruxanda Glavan, care a postat pe pagina sa de Facebook și declarația semnată de colegii săi.

Ruxanda Glavan a scris că, pentru a „reanima” Parlamentul și pentru a-l scoate la muncă, împreună cu un grup de deputați neafiliați lansează inițiativa de a semna Convenția privind crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova” și de a convoca urgent ședințele Legislativului.
"Facem apel de unitate către toți deputații, indiferent de apartenența și viziunile politice, dar cărora le pasă de oameni și țară, să ne convocăm și să punem punct haosului din Parlament", a menționat Glavan. 

Anterior, cei cinci membri ai grupului PRO Moldova și-au anunțat plecarea. Deși Sîrbu spunea că aderă la Partidul Șor, se pare însă că acesta și-a schimbat planurile. Liderul grupului parlamentar Andrian Candu a declarat atunci că cei care nu se simt PRO MOLDOVA sunt liberi să plece.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0